Răspunde la întrebarea de concurs și câștiga o invitație la filmul Asasin American

0
706

Fabrica guvernamentală de asasini funcţionează perfect. Sau nu? Află totul din 15 septembrie în Asasin American, un action-thriller intens şi sofisticat, bazat pe un bestseller internaţional semnat de Vince Flynn. Un film cu Michael Keaton şi Dylan O’Brien, de la producătorii Transformers: The Last Knight.

Distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 15 septembrie  vezi Asasin American.

 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

 

Mitch e un om obișnuit, un tânăr atlet talentat. Asta până când tragedia îl lovește pe neașteptate. Salvat din cenusă si recrutat într-un program operațional secret de elită, devine o armă letală. Războiul contra terorismului necesita acțiuni neortodoxe. Pentru că e nevoie de un asasin pentru a ucide un asasin.

Răspunde la întrebarea de concurs si poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la Asasin American!

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 20– 25 septembrie 2017

Extragerea câștigătorilor: 26 septembrie 2017

Concursul s-a încheiat.

Câștigătorii sunt:

Andreea Elena Fisca

Diana Alexandra Ionescu

Marius Dobrica Titel

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here