(P) Câștiga un portofel cu protectie RFID!

0
1949

Men’s Health si AXN te invită la un super concurs! Răspunde la întrebarea din formular și până pe data de 1 noiembrie, ora 11:00, poți să câștigi unul dintre cele 5 portofele cu protecție RFID.

Marțea viitoare, de la ora 21:00 pe AXN, va avea loc premiera unui nou sezon din Scorpion, un serial despre echipa unor hacker geniali care își pun telentul în mâinile Guvernului American.

Sinopsis:

Acțiunea explozivă se mută pe AXN, odată cu echipa de genii din noul sezon Scorpion. Inspirat din realitate, producția hollywoodiană spune povestea unei echipe de specialiști înzestrați cu minți briliante: un matematician, o expertă în mecanică, un fin analist al comportamentului uman și, desigur, excentricul geniu expert în calculatoare, Walter O’Brien. Terorismul cibernetic și atacurile infracționale împotriva Statelor Unite nu au nicio șansă în fața soluțiilor găsite de echipa Scorpion. Tensiune la maximum, reacții furtunoase și o poveste de dragoste sunt ingredientele noului sezon. Urmărește primul episod al sezonului 2, pe AXN, din 1 noiembrie, ora 21:00 și află dacă echipa reușește să detoneze satelitul rusesc ce amenință întregul stat California!

Cu ocazia lansării noului sezon te invităm să participi la concurs. Împreună cu AXN,  oferim 5  portofele cool cu protecție RFID, care oferă o protecție sporită în fața atacurilor furturilor de identitate.

Cum te inscrii:

Completează formularul de mai jos, răspunde la întrebarea de concurs şi poţi castiga unul dintre cele 5 portofele cu protecție RFID.

Regulament

Perioada de desfăşurare: 27 octombrie – 1 noiembrie

Extragerea câştigătorilor: 1 noiembrie

Premii: 5 portofele cu protecție RFID

Concursul s-a incheiat. Câștigătorii sunt:

Adrian-Valeriu Sandu

Adrian Trifu

Rinca Marius

Paul Ciobotaru

Emilian Bumb 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here