(P) Castiga o invitatie dubla la vizionarea speciala a filmului Bad Santa 2

0
1885

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Sinopsis

E hot, betiv, josnic, fustangiu, grosolan si mega-morocanos. E Willie Soke, anti-eroul nostru preferat imbracat in costumul lui Mos Craciun. E Billy Bob Thornton in ,,Bad Santa 2”.  Si anul asta, Craciunul e pe 25 noiembrie pentru ca asa vrea el. Alimentat de whiskey-ul de proasta calitate, lacomie si ura, Willie face din nou echipa cu micul si furiosul sau partener, Marcus (Tony Cox). Si de aceasta data li se alatura ,,pustiul” Thurman Merman (Brett Kelly), o raza de soare de 110 kilograme, al carei scop este sa scoata la iveala bruma de umanitate din Willie.

Ce câștigi

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la Bad Santa 2, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Regulament

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 28 noiembrie – 6 decembrie

Concursul s-a încheiat.

Câștigătorii sunt: Iulian Balta , Cristina Ivascu, Rentea Stefan Alexandru

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here