(P) Barbiereste-te la inaltime

0
250

Alege performanța

Poate că jonglezi de multă vreme cu ideea de a-ți tunde barba, după ce ai experimentat diferite lungimi, dar încă nu ai găsit un aparat care să te convingă să renunți de tot la ea, sau poate că te bărbierești zilnic, dar aparatul tău actual nu mai face față exigențelor tale din ce în ce mai mari. Iată și motivul pentru care Philips a mers atât de departe pentru testarea celui mai performant aparat de bărbierit de până acum.

Pentru a evidenția tehnologia avansată, Philips a colaborat cu XCOR Space Expeditions pentru a testa ușurința în utilizare și alte aspecte ale aparatului Philips S9000 într-un mediu cu gravitație zero, proiectat pentru a reproduce condițiile din spațiu. Acest aparat încorporează numeroase caracteristici special create pentru a-ți oferi un bărbierit excelent de fiecare dată. Dacă până acum erai nevoit să insiști de mai multe ori în zonele greu accesibile, iar asta îți cauza iritații ale pielii, cu aparatul de bărbierit Philips S9000 ai scăpat de această problemă.

Datorită tehnologiei de detectare a conturului, capetele flexibile ale aparatului se pliază în opt direcții diferite pentru a detecta și pentru a urma fiecare contur al feței, îndepărtând astfel cu 20% mai multe fire de păr, față de gama Philips SensoTouch 3D, cu fiecare trecere a aparatului. Având la bază cei 75 de ani de cercetare Philips în direcția unor noi tehnologii care au revoluționat experiența bărbieritului electric, seria 9000 este cel mai avansat aparat de până acum. Așadar, dacă îți dorești un bărbierit perfect, n-ar trebui să lipsească din kitul tău de îngrijire.

S95111Cunoaște-ți ustensilele
Pentru că doar așa le poți folosi la capacitate maximă.

Iată ce trebuie să știi despre noul tău aparat de bărbierit Philips S9000:

Include lame V-Track de mare precizie, un sistem de bărbierit inovator, care permite tăierea firului de păr cu până la 30% mai aproape de rădăcină, cu mai puține mișcări, astfel vei avea o piele fină, cu iritații minime;

Te poți bărbieri când ai pielea uscată, dar și când este umedă, datorită etanșării Aquatec umed și uscat a aparatului;

Îl poți personaliza. Setările de confort personal îți permit să adaptezi aparatul pentru o piele sensibilă, un bărbierit normal sau unul rapid;

Are singur grijă de el. După ce ți-ai terminat ritualul, la atingerea unui buton, sistemul unic SmartClean curăță, usucă, lubrifiază și încarcă aparatul, pregătindu-l astfel pentru următoarea folosire.

Cucerește spațiul
Tu ce ai vrea să faci în spațiu? Un răspuns creativ la această întrebare te poate duce anul viitor în spațiu. Alătură-te celor peste 800 de participanți și înscrie-ți ideile pe philips.ro/provocareaspațiului până la finalul lunii aprilie 2015.

Noua serie 9000 de aparate de bărbierit de la Philips este disponibilă în România începând de la un preț recomandat de 1.108 lei pentru modelul S9031, până la un preț recomandat de 2.121 lei pentru modelul S9711.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here