Menshealth.ro si Hollywood Multiplex te trimit la film!

0
290

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre Steve Jobs:

Drama Steve Jobs este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale.

Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, lui Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple. Filmul e produs de Mark Gordon și Guymon Casady, de la compania de producție Film 360, de Scott Rudin și Christian Colson.

Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta șefă de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley, fost CEO la Apple. Alături de aceștia îi regăsim pe Katherine Waterston în rolul lui Chrisann Brennan, fosta iubită a lui Steve Jobs, și pe Michael Stuhlbarg în rolul lui Andy Herzfeld, unul din membrii inițiali ai echipei de dezvoltare Apple Macintosh.

Ce câștigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii duble la drama Steve Jobs.

Întrebare:

După filme precum „Inglourious Basterds”, „Prometheus”, „Frank” sau „Macbeth”, acest actor revine pe marile ecrane în rolul lui Steve Jobs. Care este numele lui?

1. Seth Rogen;
2. Danny Boyle;
3. Michael Fassbender.

Din 11 decembrie la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here