Menshealth.ro si Freeman Entertainment te invita la film!

0
259

Jimmy “The Gravedigger”Conlon (Liam Neeson) a fost un mafiot de temut. Vanat de politie, chinuit de cosmaruri si parasit de familie, alaturi i-a ramas doar vechiul sau prieten, Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei. Cand vine clipa sa plateasca pentru tot, nu vine doar pentru el.  Si acum, are doar o singura noapte sa-si rascumpere pacatele si sa-si salveze fiul. O singura noapte. O noapte sa fuga. Sa moara. Sau sa traiasca.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Rolul de mafiot si ucigas platit Jimmy Conlon din Urmarit in Noapte este jucat de Liam Neeson, celebru pentru rolurile din Non-Stop sau franciza Taken. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Lista lui Schindler.

Intrebare

Cum il cheama pe actorul care joaca in rolul principal al filmului “Urmarit in noapte”?

a) Liam Neeson
b) Tom Cruise
c) Samuel Jackson

Liam Neeson (actor in rol principal), Ed Harris, Joel Kinnaman si Common sunt prinsi intr-o cursa infernala, care te va lasa cu sufletul la gura. Urmarit in Noapte, o productie Warner Bros. Pictures plina de actiune si suspans, de la regizorul Jaume Collet-Serra (Unknown, Non-Stop).

Mergi la cinema sa-l vezi pe Liam Neeson intr-un super action thriller. Urmarit in Noapte. Din 13 martie in cinematografe.

Regulament

Perioada de desfasurare: 10 martie – 19 martie 2015
Concursul se incheie la: 19 martie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 20 martie 2015

Citeste aici regulamentul complet al concursului!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here