Menshealth.ro si Freeman Entertainment te invita la film!

0
310

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul “Anturaj”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii invitatiei “Anturaj” sunt:

Mihai Rudolf-Florian
Teodorescu Dumitru
Claudia Călin

Cand patru prieteni au plecat spre Hollywood in cautarea faimei, doar unul a ajuns sus. Dar legatura dintre ei a ramas la fel de stransa. Lux, case de vis, petreceri nebune, femei frumoase si multa distractie. Totul se imparte cu prietenii. Pentru ca faima nu inseamna nimic fara anturaj…

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la comedia Anturaj, care continua pe marile ecrane nebunia din celebrul serial TV cu acelasi nume.

Intrebare

Actorul care joaca rolul starului Vincent Chase in Anturaj a interpretat personajul Nate, iubitul personajului lui Anne Hathaway in Diavolul se imbraca de la Prada. Care este numele lui?

a) Adrian Grenier

b) Jeremy Piven

c) Scott Eastwood

Din 12 iunie, comedia Anturaj te duce in culisele vietii luxoase a celor faimosi, te invata sa visezi maret si sa iti traiesti visul. Ia-ti gasca si mergeti la cinematograf sa vedeti o comedie fara perdea. Intrati cu Vincent Chase (Adrian Grenier), Eric Murphy (Kevin Connolly), Drama (Kevin Dillon),  Turtle (Jerry Ferrara) si Ari Gold (Jeremy Piven) la petreceri deocheate, trageti cu ochiul in dormitor, si conduceti supermasini pe Sunset Boulevard. Anturaj, o comedie produsa de Warner Bros. Pictures si distribuita de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 12 iunie.

Regulament

Perioada de desfasurare: 15 iunie –  21 iunie
Concursul se incheie la: 21 iunie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 22 iunie 2015

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here