Men’s Heath si Freeman Entertainment te invita la film!

0
607

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Taken 3: Teroare în L.A.” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 9 ianuarie 2015.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, doar de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii invitatie „Taken 3: Teroare în L.A.” sunt:

  • Bogdan C. Iliescu
  • Niculae Ionela
  • Dan Bangala

 

Liam Neeson revine din 9 ianuarie pe marile ecrane în ultima parte a francizei “Taken”, în rolul fostului agent CIA aflat acum în postura de a-şi demonstra nevinovăţia in „Taken 3: Teroare în L.A.”. Urmărit atât de poliţie cât şi de criminali periculoşi, Bryan Mills (Liam Neeson) va trebui să-şi răzbune familia şi să pună capăt terorii odată pentru totdeauna.
In regia lui Olivier Megaton (Transporter 3, Taken 2), dupa un scenariu semnat de Luc Besson (Lucy, The Family, The Fifth Element, Léon) si Robert Mark Kamen, ultima parte a celebrei serii “Taken” promite mai multa actiune, adrenalina si suspans decat in primele 2 parti.

Nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din “Schindler’s List” (1993), cunoscut mai ales din productii de top “The Chronicles of Narnia” (2010), “Clash Of The Titans”(2010), “The Dark Knight Rises” (2012), acest actor revine pentru a treia oara în rolul fostului agent CIA din celebra serie „Taken”.

Intrebare

Care este numele actorului din rolul principal al peliculei “Taken 3: Teroare in L.A”?

1. Liam Neeson
2. Christian Bale
3. Sam Worthington

Perioada de desfasurare: 12-16 ianuarie 2015
Concursul se incheie la: 16 ianuarie, ora 23:59.
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 17 ianuarie 2015

Citeste aici regulamentul complet al concursului!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here