Mens Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
228

Condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda, multimilionarul James King (Will Ferrell) are 30 de zile sa isi lase totul in ordine. Crescut in puf, pretios si emotiv, va fi prada sigura pentru smecherii din puscarie daca nu ia rapid lectii de durizare. Asa ca apeleaza la Darnell (Kevin Hart), singurul negru pe care il cunoaste, fiind convins ca e infractor. Departe de a fi gangster, Darnell nu a luat nici macar o amenda de circulatie.  Dar are mare nevoie de bani…

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la comedia Mare si Tare, cu Will Ferrell si Kevin Hart, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Mare si Tare, actorul si comicul de stand-up Kevin Hart il interpreteaza pe Darnell, cel pe care il angajeaza personajul lui Will Ferrell sa il pregateasca pentru viata dura de dupa gratii. Este celebru pentru spectacolele de stand-up, dar si pentru rolurile din Grudge Match si Wedding Ringer.

Cum il cheama pe actorul care joaca in rolul “Darnell”?

a) Kevin Hart
b) Joe Bob
c) Wilson Jay

Din 27 martie, incepe scoala de puscarie. Pentru ca uneori e nevoie de o mana de ajutor sa devii Mare si Tare. Vino sa vezi o super comedie cu Will Ferrell si Kevin Hart: Mare si Tare, o productie Warner Bros. Pictures, distribuita de Freeman Entertainment.

Mergi la cinema din 27 martie.

Regulament

Perioada de desfasurare: 27 martie –  02 aprilie 2015
Concursul se incheie la: 02 aprilie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de  03 aprilie 2015

CITESTE AICI REGULAMENTUL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here