Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
217

El este un maestru al escrocheriilor. O legenda. Ea este o frumoasa novice, dornica sa invete toate trucurile meseriei. O femeie fatala. In final, cine va invata pe cine? Cine va juca pe degete pe cine? Totul este permis, dar in acest joc al concentrarii, cu miza uriasa, un singur lucru e interzis: dragostea. Ea te poate ucide.

Filmul “Focus” este distribuit de Freeman Entertainment, incepand cu 27 februarie 2015.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii invitatiei “Focus” sunt:

 

Liviu Pseudub
Cosmin Dan
Stan Diana

 

Intrebare

Cum il cheama pe actorul care joaca in rolul principal al filmului “Focus”?

a) Will Smith

b) Denzel Washington

c) Samuel Jackson

Vino la cinema din 27 februarie sa afli secretele celor mai ingenioase escrocherii de la Will Smith (Nicky) si Margot Robbie (Jess). Un film spectacol care te va surprinde de la inceput pana la sfarsit si la care te vei bucura de jocuri ale mintii, romantism, mult umor si suspans. O productie Warner Bros. Pictures, distribuita de Freeman Entertainment. Din 27 februarie in cinematografele din toata tara.

Considerat cel mai mare hot de buzunare din lume, acest maestru in prestidigitatie a fost consultant special la filmul FOCUS, concepand si coregrafiind toate manevrele originale vazute in film. Din 1998, el performeaza pe scenele din Las Vegas si este recunoscut, sub porecla de “Hotul Gentleman”, drept maestrul absolut in arta dezorientarii.

Regulament

Perioada de desfasurare: 25 februarie – 01 martie 2015

Concursul se incheie la: 01 martie, ora 23:59

Extragerea castigatorilor are loc pe data de 02 martie 2015

Citeste aici regulamentul complet al concursului!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here