Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
223

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Lunetistul American” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 23 ianuarie 2015.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, doar de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Bradley Cooper revine din 23 ianuarie pe marile ecrane în “Lunetistul American” un film cu 6 şase nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” (Bradley Cooper) şi „Cel mai bun scenariu adaptat” (Jason Hall).  In regia lui Clint Eastwood, premiat de branşă cu a patra nominalizare la premiile Directors Guild of America, dar şi cu premiul pentru „Cel mai bun regizor” din partea National Board of Review, filmul este inspirat din fapte reale si dezvăluie povestea cutremurătoare şi emoţionantă a celui mai eficient  lunetist din istoria militara a S.U.A.

In “Lunetistul American”Bradley Cooper, actor nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din “Silver Linings Playbook” si “American Hustle”, il interpreteaza pe Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. El mai este cunoscut si pentru rolul lui Phil din seria “Hangover”.

Intrebare

Care este numele actorului din rolul principal al filmului “Lunetistul American”?

1. Bradley Cooper

2. Christian Bale

3. Zach Galifianakis

Regulament

Perioada de desfasurare: 22 ianuarie-26 ianuarie 2015
Concursul se incheie la: 26 ianuarie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 27 ianuarie 2015

Citeste aici regulamentul complet al concursului!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here