Men’s Health, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te invita la film!

0
232

Din 7 noiembrie vine in IMAX si pe marile ecrane, “Interstellar: Calatorind Prin Univers” – un film de exceptie, de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “The Dark Knight” si al blockbuster-ului “Inception”. Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, filmul te duce intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si iti ofera o experinta unica, interstelara.

(P) Interstellar: Călătorind prin Univers

CONCURSUL S-A INCHEIAT! FELICITARI CASTIGATORILOR: Andreea Avram, Teodorescu Dumitru, Nicoleta Mary.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul INTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Filmul “INTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS” este regizat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “The Dark Knight” si al blockbuster-ului “Inception”.

Scrie intr-un comentariu la acest articol raspunsul corect la intrebarea de mai jos.

Cine este regizorul filmului Interstellar: Calatorind Prin Univers?

a) Christopher Nolan

b) David Ayer

c) Zack Snyder

Nimic nu este imposibil pentru omenire. Accepta provocarea unei calatorii interstelare din 7 noiembrie in IMAX si pe marile ecrane, exploreaza universul necunoscut intr-unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata- “INSTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS”.

Perioada de concurs: 7-13 noiembrie

Concursul se incheie la 13.10.2014, ora 23.59.

Extragerea castigatorului are loc pe data de 14.10.2014.

Citeste regulamentul complet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here