Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
243

Wardaddy (Brad Pitt) se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, misiunea lor este una mortala: sa lupte impotriva unui intreg batalion de soldati nazisti . Oare vor avea sanse de izbanda?

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul FURIA: EROI ANONIMI, valabile la Cinema City Sun Plaza.  

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Intrebarea de concurs: Cunoscut pentru rolul din “INGLOURIOUS BASTERDS”, revine pe marile ecrane intr-un nou action/war movie “FURIA: EROI ANONIMI”, interpretandu-l pe Wardaddy, un sergent deja înrăit de experienţa războiului, aflat la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni.

Care este numele lui?

1.      Christoph Waltz

2.      Daniel Craig

3.      Brad Pitt

Din 24 octombrie, Freeman Entertainment iti aduce in IMAX si pe marile ecrane din toata tara, FURIA: EROI ANONIMI, cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman in rolurile principale.

Perioada de desfasurare: 20-28 octombrie 2014

Citeste regulamentul complet!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here