Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
255

Important

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Despre “Haos de Craciun”

Charlotte Cooper are o singura dorinta: sa ofere Craciunul perfect familiei sale. Dar ceilalti Cooperi, pur si simplu nu… coopereaza. Pentru ei, Craciunul e acea perioada in care ne adunam cu totii sa multumim… ca se intampla doar o data pe an! Asa ca, daca te gandeai ca sezonul sarbatorilor inseamna magie, cadouri perfecte si armonie… poate in alt film.

In Haos de Craciun avem nebunie, umor, distractie, logodnici falsi, furt din magazine si super actori: Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Amanda Seyfried, Anthony Mackie, Marisa Tomei si Olivia Wilde. Vino la cinema sa vezi comedia nebuna care deschide sezonul sarbatorilor. Haos de Craciun. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Din 27 noiembrie numai la cinema.

Concursul s-a încheiat. Câştigatorii invitaţiei “Haos de Crăciun” sunt:
Tudor Alexandru
George Silviu
Dan Bangala Schiller

Ce câștigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la comedia Haos de Craciun.

Întrebare

In filmul Haos de Craciun, acest actor celebru pentru rolurile din comediile Hangover, We’re the Millers si Vacation il intrepreteaza pe Hank, fiul lui Charlotte Cooper (Diane Keaton), care incearca sa se descurce in postura  de tata singur. Care este numele lui?

  1. John Goodman
  2. Ed Helms
  3. Justin Bartha

Regulament

Perioada de desfășurare: 25 noiembrie – 7 decembrie
Concursul se încheie pe 7 decembrie, ora 23:59
Extragerea câștigătorilor: 8 decembrie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here