Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film!

0
249

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul “Dezastrul din San Andreas”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Locul in care traiesti, viata pe care ai planuit-o, oamenii pe care ii iubesti… Totul se poate destrama intr-o clipa. Nimic nu te poate pregati pentru asta.

Cand falia San Andreas cedeaza provocand un cutremur devastator, de peste 9 grade magnitudine, California se transforma in praf. Ray (Dwayne Johnson) lupta cu toate puterile sa supravietuiasca si sa isi salveze fiica dintre ruine.

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Dezastrul din San Andreas, cu Dwayne Johnson, Carla Cugino si Alexandra Daddario.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii invitatiei “Dezastrul din San Andreas” sunt:

Pitulan Nicolae
Octavian Cozma
Dragos Dobrescu

Intrebare

In Dezastrul din San Andreas, rolul principal, cel al pilotului de interventie Ray, este detinut de acest star international. Este celebru pentru rolurile din G.I. Joe: Retaliation si seria Fast and Furious, precum si pentru personajul “The Rock” din  WWE Smackdown si WWF Raw. Care este numele lui?

a)            Hulk Hogan

b)            Channing Tatum

c)            Dwayne Johnson

Cu cine vei fi, unde te vei afla cand totul se va prabusi? Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din Romania superproductia Warner Bros. Pictures, New Line Cinema si Village Roadshow Pictures: Dezastrul din San Andreas. Un spectacol vizual grandios, imbinat perfect cu actiune pura si emotie intensa. Vizioneaza-l din 29 mai in 3D, 4DX si IMAX 3D.

Regulament

Perioada de desfasurare: 27 mai –  7 iunie
Concursul se incheie la: 7 iunie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 8 iunie 2015

Citeste AICI regulamentul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here