Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la concurs

0
236

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Despre “Vacanta cu Peripetii”

Noua generatie a familiei Griswold pregateste din nou o Vacanta cu Peripetii. Cum in orice familie sunt probleme, Rusty Grisworld (Ed Helms), acum un tata (i)responsabil, vrea sa restabileasca legatura dintre ei printr-o calatorie prin tara, cu destinatia parcul de distractii Wally World. Doar ca nimic nu merge cum a planuit si familia Griswold va avea parte de cea mai mare, cea mai tare, cea mai nebuna si cea mai scandaloasa vacanta.

Ed Helms, Christina Applegate si Chris Hemsworth te duc intr-o calatorie pe care n-o s-o uiti usor. Vacanta cu Peripetii, o comedie nebuna si de-a dreptul scandaloasa de la Warner Bros. Pictures. si New Line Cinema. Pregateste-te din timp pentru hohote de ras alaturi de noua generatie Griswold. Vacanta cu Peripetii, in 28 august doar la cinema.  O comedie distribuita de Freeman Entertainment.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Stefan Cristian Ciucu
Ciobanu Alexandru
Calin Alexandru

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul “Vacanta cu Peripetii”.

Intrebare

Acest actor interpreteaza rolul lui Rusty Griswold, acum adult, care vrea sa isi duca familia intr-o calatorie prin tara, in filmul Vacanta cu Peripetii. Este celebru pentru rolul dentistului Stu din trilogia Marea Mahmureala. Care este numele actorului?

  1. Ed Helms
  2. Collin Firth
  3. Adam Sandler

 Regulament

Perioada de desfasurare: 31 august – 08 septembrie
Concursul se incheie la: 08 septembrie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 09 septembrie 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here