Câștigă 3 invitații duble la filmul „Sub soarele nopții”

0
220
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 20 aprilie, Bella Thorne și Patrick Schwarzenegger luptă pentru dragoste SUB SOARELE NOPȚII. Vino la cinema să vezi un film plin de emoție, care te învață să iei ce e mai bun de la viață și să trăiești fiecare moment din plin. „Sub soarele nopții/ Midnight Sun”, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 20 aprilie!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 17.04. – 2.05.2018

Extragerea câștigătorilor: 3.05

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la animația „Sub soarele nopții”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Acest actor interpreteză rolul lui Charlie în filmul Sub soarele nopții. Este fiul unui actor celebru și membru al familiei Kennedy. A avut roluri în Grown Ups 2 (2013) și Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015). Charlie este primul lui rol principal. Care este numele său?

a) Jaden Smith

b) Scott Eastwood

c) Patrick Schwarzenegger
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here