Câștigă 3 invitații duble la filmul „Ready Player One: Să înceapă jocul”

0
591
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 30 martie, universul fantastic al lui Ernest Cline imaginat în bestseller-ul său omonim devine magie pură în filmul READY PLAYER ONE: SĂ ÎNCEAPĂ JOCUL, sub bagheta lui Steven Spielberg. Pregătește-te pentru o aventură prea mare pentru lumea reală. Limitele imaginației tale vor fi testate cu măiestrie cinematografică într-un film despre care criticii spun că este un adevărat spectacol, care îmbină nostalgia și emoția trecutului cu arta și tehnologia viitorului. O producție Warner Bros. Pictures și Amblin Entertainment în asociere cu Village Roadshow Pictures, distribuită în Romania de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 30 martie!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 29.03. – 9.04.2018

Extragerea câștigătorilor: 10.04

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia de acțiune „Ready Player One: să înceapă jocul”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Regizorul Ready Player One este unul dintre cei mai de succes și mai influenți cineaști, președintele Amblin Pictures, precum și regizorul cu cele mai mari încasări cumulate la box-office și câștigător a 3 premii Oscar. Printre cele mai importante filme ale sale se numără: E.T., Fălci sau franciza Indiana Jones. Care este numele său?

a) James Cameron

b) Steven Spielberg

c) Ron Howard


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here