Câștigă 3 invitații duble la filmul „ Adrift/ Supraviețuind pe mare”

0
1927
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 17 iulie, Shailene Woodley și Sam Claflin îți aduc un film epic, plin de emoție și suspans, care oferă o experiență aproape viscerală. Regizorul Baltasar Kormákur prezintă Supraviețuind pe mare, un film perfect pentru marele ecran, unde tehnologia acutizează senzațiile, amplifică experiența și redă trăirile personajelor cu acuratețe, făcându-te să le simți în aceeași măsură. Distribuit în România de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 27 iulie.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 24.07. – 5.08.2018

Extragerea câștigătorilor: 6.08

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia „Supraviețuind pe mare”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această actriță, care o interpretează pe Tami Oldham în Adrift / Supraviețuind pe mare, a cucerit lumea odată cu rolul său din seria Allegiant. Filmografia sa include titluri ca The Fault in Our Stars sau serialul TV de succes Big Little Lies. Care este numele său?

a) Shailene Woodley

b) Kristen Stewart

c) Emma Stone


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here