Câștigă 3 invitații duble la filmul „Albinuța Maya 2”

0
812
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 6 aprilie, micuța albină cu personalitate uriașă se întoarce la cinema alături de Willy, greierele Flip și alți prieteni noi și vechi în animația Maya The Bee 2/ Albinuța Maya 2. E din nou timpul să explorezi, să te aventurezi, să greșești, să înveți și, mai ales, să te distrezi cu Albinuța Maya 2. O animație distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 6 aprilie!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 4. – 17.04.2018

Extragerea câștigătorilor: 18.04

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la animația „Albinuța Maya 2”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Pentru Maya, prietenia este cea mai importantă și, spre deosebire de celelalte albine, are prieteni din toate speciile de insecte. Unul dintre cei mai buni prieteni este un greiere pasionat de vioară. Care este numele său?

a) Willy

b) Filp

c) Greg


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here