Câștigă 3 invitații duble la filmul „Gringo: amator în misiune”

1
1047
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 16 martie, află cum un cetățean model e transformat într-un criminal căutat de poliție în Gringo: amator în misiune. O corporație americană fără scrupule, un cartel mexican, un fost mercenar puțin sărit și un tip naiv. Ce poate să iasă rău din toată combinația?

Cartelurile mari și rele sunt doar povești de speriat copiii, nu? Dar ce mai spui și ce faci când te trezești în Mexic cu un pistol la tâmplă?

Află dintr-o comedie plină de acțiune, cu Charlize Theron, Joel Edgerton și David Oyelowo. Gringo: Amator în misiune, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 16 martie.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 14 – 28.03.2018

Extragerea câștigătorilor: 29.03

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia de acțiune „Gringo: amator în Misiune”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această actriță care interpretează rolul Elaine Markinson în Gringo este de origine sud-africană. A cucerit Hollywood-ul cu filme ca The Devil's Advocate, Sweet November, The Italian Job sau Mad Max. A fost premiată cu Oscar pentru rolul din Monster, iar de curând a jucat magistral în Atomic Blonde. Care este numele său?

a) Jennifer Lawrence

b) Charlize Theron

c) Uma Thurman


SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here