Câștigă 3 invitații duble la filmul „Rampage: Scăpați de sub control”

0
816
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Regizorul San Andreas și Journey 2: The Mysterious Island îi prezintă pe Dwayne „The Rock Johnson”, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan și Joe Manganiello în Rampage: Scăpați de sub control, un film în care totul e la nivel înalt: acțiunea, efectele speciale și aventura. Warner Bros. Pictures prezintă Rampage: Scăpați de sub control, o producție New Line Cinema, distribuită în România de Vertical Entertainment. Din 13 aprilie în 3D, Dolby Atmos, 4DX și IMAX 3D.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs duce la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 6 – 20.04.2018

Extragerea câștigătorilor: 21.04

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la animația „Rampage: Scăpați de sub control”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

În „Rampage: Scăpați de sub control”, acest actor îi dă viață lui Harvey Russell, un agent special al unei organizații guvernamentale secrete. Recent, l-a jucat pe Negan în serialul de success The Walking Dead. Care este numele său?

a) Vince Vaughn

b) Jeffrey Dean Morgan

c) Liev Schreiber


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here