Câștigă 3 invitații duble la filmul „Clubul femeilor dezlănțuite”

3
1207
Vertical Entertainment și Men's Health te scot la film!
Vertical Entertainment și Men's Health te scot la film!

Comedia Clubul femeilor dezlănțuite, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson și Alicia Silverstone vine pe marile ecrane din România pe 25 mai și este distribuită de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 25 mai!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 21.05 – 03.06.2018

Extragerea câștigătorilor: 04.06

Vino la cinema sa vezi o comedie nebuna despre patru prietene care au infiintat un club lectura pentru a-

si stimula mintile. Pana cand cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey le invata ca si alte lucruri au nevoie de stimulare…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia „Clubul femeilor dezlănțuite”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această actriță multipremiată, cu o carieră de aproape 60 de ani, celebră nu doar pentru performanțele din filmele sale, ci și pentru activismul politic, contribuțiile în domeniul fitness-ului și look-ul impecabil, interpretează rolul lui Vivian, factorul determinant în amuzanta „revoluție sexuală” a inocentului club de lectură. Care este numele său?

a) Jane Fonda

b) Jane Seymour

c) Jane Lynch


SHARE

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here