Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Un artist numit dezastru”

0
477
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!

Comedia numită de critici „geniu pur”, cu 11 premii și alte 36 de nominalizări, inclusiv la Globurile de Aur pentru Cel mai Bun Film și Cel Mai Bun Actor, ne garantează o experiență unică în viață, râsete isterice și momente în care rămânem fără replică. Hai la cinema din 12 ianuarie să îi vezi pe frații James și Dave Franco în comedia Un artist numit dezastru, alaturi de Seth Rogen, Alison Brie, Sharon Stone, Melanie Griffith, Judd Apatow, Bryan Cranston și Zac Efron. O producție Good Universe și New Line Cinema distribuită în România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 12 ianuarie!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 12 – 23.01.2018

Extragerea câștigătorilor: 24.01

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la UN ARTIST NUMIT DEZASTRU.

Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Rolul ciudatului personaj Tommy Wiseau este intrepretat de acest actor, scenarist, regizor și producător, celebru atât pentru rolurile sale din Spider-man (Harry Osborn), 127 hours sau Oz the Great and Powerful, dar și pentru propriile sale ciudățenii. Care este numele său?

a) Dave Franco

b) James Franco

c) Seth Rogen


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here