Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Winchester: Casa Spiritelor”

0
701
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Ce se întâmplă atunci când suflete chinuite prinse în casa spiritelor caută răzbunare?! „Winchester: Casa Spiritelor” are premiera pe marile ecrane din țară pe 16 februarie. Un film distribuit de Vertical Entertainment. Nu te speria și mergi la cinema din 16 februarie.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 14 – 28.02.2018

Extragerea câștigătorilor: 1.03

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la animația „Winchester: Casa Spiritelor”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această actriță interpretează rolul principal în film, văduva care poate comunica cu spiritele. Este celebră pentru rolurile sale în seria blockbuster „Greu de pensionat” sau biografiile istorice „Femeia în Aur” și „Regina”. Care este numele său?

a) Helen Mirren

b) Meryl Streep

c) Barbra Streisand


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here