Câștigă o invitație la filmul „Necunoscuții 2: Prădători în noapte”

0
897
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

În 2008, thrillerul de groază Necunoscuții, bazat pe întâmplări reale, dădea un nou sens terorii și devenea un reper al genului. În 2018, cei trei psihopați mascați se întorc cu o nouă cursă a groazei în NECUNOSCUȚII: PRĂDĂTORI ÎN NOAPTE. Hai la cinema pentru o experiență viscerală. Un film distribuit de Vertical Entertainment, cu Christina Hendricks, Martin Henderson și Bailee Madison.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 8 – 22.03.2018

Extragerea câștigătorilor: 23.03

Ucigașii mascați din Necunoscuții își aleg noi victime pentru a le testa limitele dincolo de disperare. Tu crezi că ești în siguranță? Încuie ușa și nu fi o pradă ușoară!

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la thrillerul de groază „NECUNOSCUȚII: PRĂDĂTORI ÎN NOAPTE”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Această actriță care interpretează rolul lui Cindy în Necunoscuții 2 este cunoscută publicului pentru performanțele din Bad Santa 2 și Fist Fight, dar mai ales din seria Mad Man (unde interpreta rolul lui Joan Harris / Joan Holloway). Care este numele său?

a) Christina Applegate

b) Christina Hendricks

c) Christina Ricci


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here