Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul Jocul de-a detectivii

0
637
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Jocul de-a detectivii (titlul original Game Night) este o producție New Line Cinema și RatPac-Dune Entertainment, regizată de John Francis Daley şi Jonathan Goldstein, cei care semnează și comediile Vacation și Horrible Bosses. Distribuită în România de Vertical Entertainment, comedia Jocul de-a detectivii ajunge în cinematografele din toată țara pe 2 martie 2018.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 26.02.2018 – 11.03.2018

Extragerea câștigătorilor: 12.03

Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia Jocul de-a detectivii.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Acest actor care interpretează rolul lui Max în Jocul de-a detectivii este cunoscut pentru comedii de succes ca Horrible Bosses, dar și seriale precum Arrested Development sau Ozark. Care este numele său?

a) Jason Bateman

b) Jason Sudeikis

c) Jason Segel


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here