Înscrie-te la Men’s Health Next Top Trainer 2017!

0
593

Așa cum te-am obișnuit, din când în când, îți testăm limitele și te ajutăm să le depășești cu ajutorul concursurilor Men’s Health. În colaborare cu Fitness Scandinavia, Reebok și Escape, și anul acesta, ne propunem să găsim antrenorul de top al României și să-i facem numele cunoscut în lumea fitnessului autohton. Așadar, dacă vrei să-ți testezi cunoștințele și nivelul și să ne convingi că tu ești antrenorul pe care îl căutăm, înscrie-te la Men’s Health Next Top Trainer 2017.

Important

Citește Regulamentul!

Înscrie-te!

Dacă ai peste 18 ani, ești cetățean român sau locuiești în România și ai cel puțin un certificat de antrenor, acest concurs este pentru tine. Completează Formularul de înscriere cu datele personale, în perioada 3-31 mai, atașează trei fotografii reprezentative și spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Premii

Câștigătorul va apărea în ediția de septembrie a revistei Men’s Health și va realiza un antrenament personalizat pentru această ediție, iar din partea partenerului nostru Fitness Scandinavia School, va primi un Curs Instructor nivel 2 în anul 2017.

Mai multe informații despre condiții de participare, premii și metoda de desfășurare a concursului, găsești pe site-ul competiției – nexttoptrainer.menshealth.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here