Inscrie-te la concurs si poti câștiga o invitație la filmul KONG: INSULA CRANIILOR

0
667

Bine-ai venit in locul unde legendele se imbina cu stiinta. Bine-ai venit pe Insula Craniilor. Locul unde monstrii exista. Aici, Kong este regele. Si cand o echipa de savanti, soldati si exploratori se aventureaza pe domeniul salbatic al marelui Kong, se declanseaza un razboi exploziv, iar echipa trebuie sa isi foloseasca toate cunostintele pentru a supravietui.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la KONG: INSULA CRANIILOR, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Din 10 martie, fii martorul trezirii fortelor titanice ale naturii. Kong: Insula Craniilor, de la producatorii Godzilla, un film eveniment care-ti va oferi o experienta cinematografica spectaculoasa. Afla o poveste noua despre legendarul Kong, acum mai mare si mai de temut ca niciodata.

Kong: Insula Craniilor, o productie Warner Bros. Pictures si Legendary, distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

Cu: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly.

Nu rata un film epic, in care uimirea se amesteca cu teroarea, actiunea cu drama, efectele speciale incredibile cu performantele actoricesti puternice. Mergi la cinema din 10 martie. Vizioneaza-l in 3D.

© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 3 martie – 9 martie.

Extragerea câștigătorilor: 10 martie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Viorel Boloca

Ionut Bizna

Ioana Arabela Teodorescu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here