Participă la Convenția Internațională de Fitness ediția a 8-a by Fitness Scandinavia

0
1250
De notat în calendar că pe 12 și 13 mai se întâmplă iar Convenția Internațională de Fitness din România!
De notat în calendar că pe 12 și 13 mai se întâmplă iar Convenția Internațională de Fitness din România!

Invităm toți iubitorii de fitness să se antreneze împreună în cadrul celui mai apreciat eveniment de fitness din Europa – cea de-a 8a ediție a Convenției Internaționale de Fitness organizată de Fitness Scandinavia.

Vor susține clase unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din lume. Alături de ei vei avea ocazia să vezi pe viu cele mai noi concepte în materie de fitness și, prin urmare, să înțelegi mai bine de ce au făcut înconjurul lumii. Iar apoi poți decide în cunoștință de cauză cum ți-ar plăcea să te antrenezi în mod obișnuit, ce tip de exerciții îți fac cel mai mult bine sau, pur și simplu, care antrenament îți întipărește pe figură un zâmbet mai mulțumit. Fie că ești în căutare de programe de antrenament care să „scoată untul din tine”, precum Hilo Cardio sau Fight Club Stryke, fie că vrei ceva mai molcom care să te relaxeze după o săptămână prea plină, adică ceva de genul Pilates Flowing, cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească.

Nu trebuie să fii nici antrenor și nici măcar foarte bine antrenat pentru a participa. Tot ce trebuie să aduci cu tine este energie pozitivă, curiozitate despre ce mai face lumea nou când vine vorba de fitness, îmbrăcăminte sport și încălțări adecvate. Nu sună deloc prea dificil, nu?

Cu siguranță vei recunoaște unele nume ale antrenorilor care vor ține orele de fitness din cadrul celor două zile ale Convenției. Florin Cujba – cel care a publicat de curând Metoda Eleven, Dumitru Butilcă (Dimi) – jurat la competiția Men’s Health Cover Model 2013, Lucian Bosînceanu – finalist la Men’s Health Cover Model 2015, sau Vlad Dumitraș – finalist la Men’s Health Cover Model 2015 sunt doar câteva dintre staruri.

Mai multe informații despre ce, cum și când o să se întâmple în cele două zile pline ochi cu energie pozitivă, precum și despre modalitatea de înscriere, poți afla de pe site-ul convenției.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs duce la descalificarea participantului.


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here