Concurs – #ProvocareaMH

0
663

Foto: Guliver/ThinkStock.

 

Facebook.com/menshealth.romania

Instagram: @menshealth_ro

1. Fă cele mai multe flotări într-un minut

Filmează-te făcând cât mai multe flotări într-un minut, urcă clipul pe Facebook (sau YouTube) și folosește tagul #ProvocareaMH, menționând pagina de Facebook Men’s Health România în statusul postării. Poți câștiga un abonament pe un an la revista Men’s Health.

2. Fă-le unde nu se așteaptă nimeni

Nu crezi că poți face suficiente flotări? Fă-ți o fotografie făcând flotări într-un loc neașteptat (la birou, la mall sau chiar și la Babele). Postează imaginea pe Instagram sau Facebook cu tagul #ProvocareaMH, menționând contul revistei. Câștigi un abonament pe șase luni la revista Men’s Health.

3. Vezi Macbeth cu finaliștii Cover Model

Vrei să participi la o proiecție specială a filmului Macbeth (cu Michael Fassbender și Marion Cotillard), alături de echipa Men’s Health și de finaliștii ediției din 2015 a concursului Cover Model? Fotografiază articolul preferat din numărul acesta (sau coperta) și postează-l pe Instagram sau Facebook cu tagul #LaFilmCuMensHealth, menționând contul revistei*.

4. Intră în echipa de alergare Men’s Health

Dacă ești unul dintre alergătorii de la Maratonul București Raiffeisen Bank și vrei să faci parte, din 2016, din echipa Men’s Health (la competițiile la care suntem parteneri), fă-ți o fotografie în ziua evenimentului, în echipamentul de concurs, și posteaz-o pe Instagram sau Facebook, menționând contul revistei, cu tagul #AlergCuMensHealth.

5. Susţine Naţionala de rugby a României

Mai întâi, citește articolul de la pagina 71. Apoi, postează pe Facebook care crezi că va fi scorul partidelor cu Canada și Italia, cu tagul #RugbyMH, menționând contul revistei. Poți câștiga un balon original de rugby, cel cu care joacă România în meciurile oficiale, dacă ești cât mai aproape de rezultatul final. **

*Câștigătorii vor fi trași la sorți. **În caz de egalitate, câștigătorul va fi tras la sorți. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here