Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Bastarzii”

0
519
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 22 decembrie, pregătește-te pentru misiunea “Cine-i tata” într-o comedie savuroasă, cu Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close, Terry Bradshaw, J.K. Simmons, Katt Williams, Ving Rhames si Christopher Walken. Bastarzii este o producție Alcon Entertainment, Montecito Picture Company Production în asociere cu DMG Entertainment, distribuită în România de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 22 decembrie să vezi comedia Bastarzii!

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 20.12.2017 – 3.01.2018

Extragerea câștigătorilor: 4.01

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la comedia BASTARZII, valabile la Cinema Movieplex, Plaza Romania din București.
Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din Bucuresti, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

În rolul mamei… altfel din comedia Bastarzii o regăsim pe această actriță nominalizată de 6 ori la Oscar, pentru performanțele din Fatal Attraction, Dangerous Liaisons si Albert Nobbs. Este de asemenea câștigătoare a 3 premii Emmy pentru rolurile din serialele Damages și Serving in Silence.
Care este numele său?
a) Diane Keaton
b) Hellen Mirren
c) Glenn Close


 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here