Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Ghinionistul”

0
525
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 8 decembrie, ai noroc doar dacă vezi Ghinionistul, o comedie mega tare despre un campion la ghinion și aventurile lui nebune, semnată de Iura Luncasu, regizorul comediei Minte-mă frumos. Cu o distribuție plină de nume celebre, actori și cântăreți puși în ipostaze inedite, cu lookuri total schimbate, ai mare noroc că sunt puși pe afiș: Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Dorian Popa, Codin Maticiuc, Ruby, Virgil Ianțu, Sali Levent, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru și Salex Iatma.

Așa că, dacă vrei să nu te urmărească ghinionul, vino la cinema din 8 decembrie să vezi Ghinionistul! O productie Imagine 8 Stories distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 30.11 – 14.12

Extragerea câștigătorilor: 15.12

In Ghinionistul, rolul lui Pavel, tatal ghinionistului etse interpretat de acest actor celebru, cunoscut pentru personajele sale emblematice: Black Pedro din Toate Panzele Sus; Agafon din Dulcea sauna a mortii, Hogas din Caini sau State din seria TV Inima de Tigan. Care este numele lui?
a. Vladimir Gaitan

b. Gheorghe Visu

c. Florin Zamfirescu


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here