Concurs: Câștigă o invitație la filmul Legea Noptii!

0
913

Partener media, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te invita la film!

Anii 20, perioada prohibitiei. Era jazzului si a gangsterilor. Banii se faceau rapid, si tot rapid se pierdeau. Foarte des o data cu viata. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului poliţiei din Boston, viata in afara legii aduce multe beneficii si reuseste sa se bucure de ele tinandu-se departe de mafie. Dar atunci cand incalca regulile nescrise si ii fura amanta si banii unui gangster notoriu, este atras intr-un vartej al razbunarii din care nu mai poate iesi…

Titlul original: Live by Night

Gen: Crima, Actiune

Regia: Ben Affleck

Scenariul: Ben Affleck

Producători: Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson, Ben Affleck, Jennifer Todd

Distribuţia: Ben Affleck, Elle Fanning, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Cooper

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba:  Engleză

Durata: 128 minute

Rating: N15

Lansare în România: 13.01.2017

Scris şi regizat de Ben Affleck, „Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul. O producţie Warner Bros. Pictures, „Legea nopţii” are premiera în cinematografe pe 13 ianuarie.

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

În timp ce Ben Affleck interpretează rolul principal, distribuţia este completată de Sienna Miller, Zoe Saldana şi câştigătorul Premiului Oscar, Chris Cooper.

„Legea nopţii” are premiera în cinematografele din România pe 13 ianuarie.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Legea Noptii.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Perioada de înscriere la concurs: 11 ianuarie-18 ianuarie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Roberto Avram

Costel Mihalache

Goicea Ruxandra

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here