Câștigătorii celor trei invitații duble la filmul „The Post: Secretele Pentagonului”

0
942
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Într-o eră în care suntem inundați de fake news, așa-zise bombe de presă, titluri senzaționale și dezinformări, Steven Spielberg ne duce în culisele unui demers jurnalistic cu adevărat curajos și relevant, în filmul The Post: Secretele Pentagonului. În 1971, Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie redactor al unui ziar important, Washington Post, și editorul ei, Ben Bradley (Tom Hanks) decid să se alature demersului New York Times și să publice documente clasificate despre războiul din Vietnam, aruncând în aer scena politică din America.

Din 23 februarie, Meryl Streep (nominalizată la Oscar pentru Cea mai buna actriță în rol principal) și Tom Hanks își riscă libertatea și cariera într-o investigație periculoasă în numele adevărului. Mergi la cinema să vezi The Post: Secretele Pentagonului, un thriller amețitor nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film, distribuit de Vertical Entertainment. Din 23 februarie numai la cinema.

Cei trei câștigători ai concursului The Post: Secretele Pentagonului sunt:

Florin Cosma

Mariana Georgiana Ristea

Iulian Balta

Ei au câștigat invitații duble la filmul de groază Winchester: Casa Spiritelor. Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex, Plaza România din București.

Felicitări!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here