Câștigătorii celor trei invitații la filmul „Rampage: Scăpați de sub control”

0
888
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Regizorul San Andreas și Journey 2: The Mysterious Island îi prezintă pe Dwayne „The Rock” Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan și Joe Manganiello în Rampage: Scăpați de sub control, un film în care totul e la nivel înalt: acțiunea, efectele speciale și aventura. Warner Bros. Pictures prezintă Rampage: Scăpați de sub control, o producție New Line Cinema, distribuită în România de Vertical Entertainment. Din 13 aprilie în 3D, Dolby Atmos, 4DX și IMAX 3D.

Davis Okoye (Dwayne Johnson) este un primatolog ale cărui experiențe din trecut l-au făcut să țină oamenii la distanță. Singura legătură specială pe care o are este cea cu George, o gorilă extrem de inteligentă. Când un experiment genetic e scăpat de sub control, George se transformă într-o bestie uriașă și violentă. Și nu e singurul: un lup și un crocodil fac și ele ravagii în Chicago. Iar Davis trebuie să facă echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă și să evite o catastrofă globală dar și să salveze creatura care cândva i-a fost prietenă.

Cei trei câștigători ai concursului „Rampage: Scăpați de sub control” sunt:

Gabriela Tanasie

Ioana Mihalache Ghiță

Ovidiu Ibinceanu

Ei au câștigat câte o invitație dublă la filmul de acțiune „Rampage: Scăpați de sub control”. Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex, Plaza România din București.

Felicitări și vizionare plăcută!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here