Câștigătorii celor 3 invitații duble la filmul „Ocean’s 8: Jaf cu clasă”

0
1177
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road distribuită în România de Vertical Entertainment – Ocean’s 8: Jaf cu Clasă. Hai la cinema din 22 iunie!

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter continuă seria Ocean’s în același spirit: acțiune, umor, suspans, carismă și sclipiri de geniu. James Corden și Richard Armitage completează distribuția.

Familia Ocean se pare că are jaful înscris în ADN. De data asta, Debbie (Sandra Bulock), sora lui Danny Ocean, plănuiește să fure un colier de 150 de milioane de dolari în timpul galei Met, păcălind unul dintre cele mai sofisticate sisteme de securitate din lume. Împreună cu partenera ei de încredere, Lou (Cate Blanchet), recrutează o super echipă de specialiste și pun la cale un plan genial.

Cei trei câștigători ai concursului „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” sunt:

Adrian Cernencu

Ștefan Peiu

Oana Zamfir

Ei au câștigat câte o invitație dublă la comedia de acțiune „Ocean’s 8: Jaf cu clasă”. Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex, Plaza România din București.

Felicitări și vizionare plăcută!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here