Castiga o invitatie dubla la vizionarea speciala a filmului Hands of Stone

0
1888

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, luni, 12 septembrie, ora 20.00. Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Balta Iulian, Bucuresti
Burbulia Alexandru, Bucuresti
Ciran Răzvan, Bucuresti
Dobrica Titel, Bucuresti
Dumitrache Alina, Bucuresti
Dumitrache Mădălina, Bucuresti
Dumitrescu Andrei, Bucuresti
Gheorghe Florentin, Bucuresti
Ghita Cristian, Bucuresti
Goicea Ruxandra, Bucuresti
Grajdianu Amelia, Bucuresti
Nutu Irinel, Bucuresti
Ilinca Andreea, Bucuresti
Ilinca George Daniel, Bucuresti
Ionescu Andrei, Bucuresti
Ionescu Oana, Bucuresti
Ionita Cristina, Bucuresti
Ionita Florin, Bucuresti
Iosif  Nigel, Bucuresti
Ivascu Tiberiu, Bucuresti
Lazar Elena Mirela, Bucuresti
Lupu Daniel – Mihai, Bucuresti
Mardare Isabela, Bucuresti
Marinescu Georgian, Bucuresti
Mihăiţa Sabin, Bolintin-Vale
Mihalache Constantin, Bucuresti
Mihalache Ghita Ioana, Bucuresti
Mircea Andrei, Bucuresti
Nastasa Viorel, Bucuresti
Petrescu Mihai, Bucuresti
Pirciu Elena Corina, Voluntari
Rentea Ştefan, Bucuresti
Robert Codrut, Bucuresti
Rusu Cătălina, Bucuresti
Scaunasu Adriana, Bucuresti
Suia Mădălina, Bucuresti
Teodorescu Arabela, Bucuresti
Mihai Anita, Bucuresti
Teodorescu Dumitru, Bucuresti
Zamta Adrian, Bucuresti

Despre “Hands of Stone”

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard. Robert de Niro – câştigător al două premii Oscar – joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel, un evreu din Harlem, care a devenit primul antrenor de box ales în Boxing Hall of Fame. El a antrenat mai mult de două mii de luptători în decursul unei cariere de 70 de ani, şi nici unul dintre aceştia nu a fost rănit grav. Filmul prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran pe gratis, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

Edgar Ramirez – actor nominalizat la Globurile de Aur – este Rodrigo „Pumni de piatră” Duran. Fiu al unui puşcaş marin american care are o aventură cu o localnică, în timp ce ocupau Panama, Duran creşte cu dorinţa de a răzbuna mândria ţării sale. El se luptă cu boxeri americani de top în cele mai importante ringuri din America de Nord. Alături de el, americanul Ray Arcel îi completează furia cu inteligenţă şi forţă. Iar relaţia lor îi poartă pe Duran de la mărire şi decădere la izbăvire.

În rolul lui Sugar Ray Leonard este Usher Raymond – premiat de 8 ori cu Grammy, cântăreţul are 47 de milioane de followeri pe Facebook şi a fost antrenor vocal la show-ul „The Voice” din SUA. Sugar Ray Leonard a fost primul boxer care a câştigat peste 100 de milioane de dolari din premii, fiind considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. Roberto Duran a fost primul care l-a înfrânt, învăţându-l, chiar după spusele sale, că „boxul reprezintă un sport psihologic”. Atât Duran, cât şi Leonard au avut un efect demn de karma unul asupra celuilalt, în parcursul lor. Ei îşi ating potenţialul maxim ca oponenţi, în ceea ce mulţi experţi consideră a fi cea mai mare rivalitate din istoria sporturilor.

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatră” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 9 septembrie 2016.

Întrebare

Ce actor joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel în pelicula Hands of Stone?

Regulament

Premii: 40 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 2 septembrie – 9 septembrie

Extragerea câştigatorilor: 9 septembrie *(după ora 15.30)

REGULAMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here