Câştigă o invitaţie dublă la vizionarea specială a filmului Ben-Hur

0
1801

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 22 august, ora 10.00 şi poţi câştiga una dintre cele 10 invitaţii duble la vizionarea specială a filmului „ Ben-Hur”.

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, luni, 22 august, ora 19.00. Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Înscrierile s-au încheiat. Câştigătorii invitaţiilor duble “Ben-Hur” sunt:

Balta Iulian, Bucuresti
Dumitrache Alexandru Marius, Bucuresti
Dumitrache Alina, Bucuresti
Dumitrescu Mihai, Bucuresti
Grigoroiu Bogdan, Bucuresti
Ionescu Andrei, Bucuresti
Marinescu Ştefan, Bucuresti
Pop Iulius, Bucuresti
Raducu Gabriela, Bucuresti
Rentea Alexandru, Bucuresti

Despre “Ben-Hur”

„Ben-Hur” este povestea epică a lui Judah Ben-Hur (Jack Huston), un prinţ acuzat pe nedrept de trădare de către fratele său adoptiv Messala (Toby Kebbell), un ofiţer din armata romană. Deposedat de titlul său, separat de familie şi de femeia pe care o iubeşte (Nazanin Boniadi), Judah este forţat să devină sclav. După ani de zile pe mare, el se întoarce în ţara sa natală pentru a căuta răzbunarea, dar găseşte salvarea.

Filmul este bazat pe romanul atemporal al lui Lew Wallace, „Ben-Hur: A Tale of the Christ”. De asemenea, în rolurile principale sunt Morgan Freeman şi Rodrigo Santoro.

Atunci când regizorul Timur Bekmambetov („Wanted”, „Night Watch”) a fost abordat pentru a regiza o reimaginare a unuia dintre filmele cele mai iubite de public, el a ezitat. „Ben-Hur din 1959 nu este doar un film, este un fenomen care a influenţat foarte mult cultura secolului al XX-lea”, explică Bekmambetov. „De aceea, când mi s-a oferit să regizez reîncarnarea lui, gândul meu iniţial a fost «absolut nu». Din fericire, producătorul Sean Daniel m-a convins să citesc scenariul, care s-a dovedit a fi această poveste plină de semnificaţie, impresionând nu numai prin acţiunea senzaţională, ci şi printr-o serie de personaje uimitoare şi o gândire profundă. Deşi cadrul şi circumstanţele sunt de acum mii de ani în urmă, emoţiile şi acţiunile personajelor au o rezonanţă modernă, universală.”

Filmul „Ben Hur” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, fiind distribuit în format 3D şi IMAX 3D.

Întrebare

Ce actori joacă în rolurile principale ale peliculei Ben-Hur?

Regulament

Premii: 10 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 17 august – 22 august

Extragerea câştigatorilor: 22 august

REGULAMENT

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here