Castiga o invitatie dubla la filmul Vecini de cosmar 2!

0
407

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre filmul “Vecini de cosmar 2”

VECINI DE COSMAR 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.

De această dată, Mac (Rogen) si Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinti pentru a doua oară, asa că sunt gata să facă miscarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au asezat si ei la casa lor în liniste si în sigurantă, descoperă că lângă ei se mută o asociatie de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frătia condusă de Teddy (Efron).

Sătule de sistemul discriminator si restrictiv al scolii, domnisoarele nonconofrmiste membre ale asociatiei Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-si facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu “surorile” ei, Beth (Kiersey Clemons) si Nora (Beanie Feldstein), găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum faptul că e un cartier foarte linistit când dau drumul unor chefuri la fel de dementiale precum cele organizate de frătia băietilor.

Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitătile singurei persoane în stare să linistească pentru totdeauna balamucul din vecini, si acesta e fostul lor “dusman”, Teddy. Alături de Jimmy (Ike Barinholtz) si Paula (Carla Gallo), Sarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociatia fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei îti închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu stiu ce fortă poate avea nebunia tineretii.

Din 20 mai, la Hollywood Multiplex.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Diana Alexandra Ionescu
Baja Valentin Nicusor

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi castiga 2 invitatii duble la filmul Vecini de cosmar 2!

Regulament

Perioada de desfasurare: 18 mai – 22 mai

Extragerea castigatorilor: 23 mai

Premii: 2 invitatii duble

REGULAMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here