Câștigă o invitație dublă la filmul Suicide Squad!

0
2363

IMPORTANT

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul/SMS-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:
Florescu Petria
Militaru Alin
Marinescu Georgian

Adună o echipă din cei mai periculoși anti-eroi, criminali încarcerați, dă-le cel mai tare arsenal pe care îl ai la dispoziție și trimite-i într-o misiune ultrasecretă, din care nu contează dacă se întorc. Pare un plan perfect…  Dar când super răii află că sunt un fel de brigadă a sinucigașilor, își vor duce misiunea la capăt sau va fi fiecare pentru el?

Această actriță australiană interpretează în „Brigada Sinucigașilor” rolul lui Harley Quinn – alias Dr. Harleen Quinzel  – o fostă doctor psihiatru care s-a îndrăgostit de Joker, cel mai faimos pacient al ei și acum vede viața ca o mare glumă. Actriță a devenit celebră cu rolul de debut din „Lupul de pe Wall Street”, jucând apoi în „Whiskey Tango Foxtrot”, „Focus” și „Legenda lui Tarzan”. Care este numele ei?

  1. Margot Robbie
  2. Viola Davis
  3. Alicia Vikander

Din 5 august, e atat de bine să fii rău! Fă cunoștință cu Harley Queen, Joker, Deadshot, Boomerang, Diablo, Killer Croc, Enchantress și alți răi în al treilea film din Universul DC Comics: „Brigada Sinucigașilor”, un film eveniment, regizat de David Ayer (Fury), cu Will Smith, Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne și Viola Davis. O producție Warner Bros. Pictures, distribuită în cinematografele din România de Freeman Entertainment. „Brigada Sinucigașilor”. Din 5 august în 3D, Dolby Atmos, 4Dx șsi IMAX 3D.

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 2 august – 14 august

Extragerea câştigatorilor: 15 august

REGULAMENT

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here