Castiga o invitatie dubla la filmul Omul-Furnica

0
299

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul “Omul-Furnica”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

IMPORTANT Invitatiile sunt valabile in saptamana 21-23 iulie 2015, de luni pana joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti.

Etapa următoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima dată pe marele ecran un membru-fondator al Răzbunătorilor, odată cu filmul „Omul-Furnică”, realizat de Studiourile Marvel. Dotat cu abilitatea extraordinară de a se micşora ca dimensiuni, dar a creşte ca forţă, hoţul iscusit Scott Lang (Paul Rudd) trebuie să-şi accepte eroul interior şi să-l ajute pe mentorul său, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), să protejeze de o nouă serie de ameninţări secretul ascuns în spatele costumului său spectaculos de Om-Furnică. Confruntându-se cu obstacole aparent de neînvins, Pym şi Lang trebuie să ducă la bun sfârşit un jaf care va salva lumea.

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii sunt:

  • Teodorescu Dumitru

  • Andrei Maris

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul “Omul-Furnica”.

Intrebare

Cine este producatorul peliculei “Omul-Furnica”, probabil cel mai bun heist movie al anului?

“Omul-Furnică” este un film Marvel extrem de diferit”, explică producătorul Kevin Feige. „Este un film Marvel pe care îl putem încadra în genul de heist movie. San Francisco e un oraş uimitor din punct de vedere vizual, iar dacă ne gândim la toate filmele mari care au avut acţiunea aici în trecut, devine modul perfect în care converg o nouă idee pentru un gen, un nou oraş şi toate noile personaje din lumea lui Scott Lang şi a lui Hank Pym.

Paul Rudd subliniază de asemenea că filmul te va surprinde din mai multe perspective. „Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la acest film este faptul că nu e uşor să-l încadrezi într-o categorie. Nu e o comedie în sensul clasic al cuvântului, nici un film de acţiune pură, însă are din plin din ambele”, spune actorul.

Filmul „Omul -Furnica”, productie Marvel, este distribuit de Forum Film Romania si va premiera in Romania pe 17 iulie, fiind proiectat in format 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

Regulament

Perioada de desfasurare: 16 iulie –  20 iulie
Concursul se incheie la: 20 iulie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 21 iulie 2015

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here