Castiga o invitatie dubla la filmul Lovitura de stanga

0
386

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul Lovitura de stanga, valabile la Cinema City Sun Plaza si in tara la celelalte cinematografe din reteaua Cinema City.

IMPORTANT Invitatiile sunt valabile in saptamana 17-20 august 2015, de luni pana joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti si in tara la celelalte cinematografe din reteaua Cinema City.

southpaw-649019l-afisDespre “Lovitura de stanga”

Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) si scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) prezinta filmul „Southpaw: Lovitura de stanga” – povestea fascinanta a lui Billy „The Great” Hope, detinatorul actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea (jucat de Jake Gyllenhaal, actor nominalizat la Oscar). Billy Hope pare ca le are pe toate: o cariera impresionanta, o sotie frumoasa si iubitoare (Rachel McAdams), o fiica adorabila (Oona Laurence) si un stil de viata luxos.

Insa cand tragedia ii loveste familia, iar managerul si prietenul lui de-o viata (Curtis „50 Cent” Jackson) il paraseste, Hope ajunge in cea mai grea situatie din viata sa. In acel moment, ii cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sala de gimnastica de cartier: Tick Willis (Forest Whitaker, premiat cu Oscar), un luptator pensionat, care acum ii antreneaza pe cei mai duri boxeri amatori din oras. Cu viitorul sau depinzand de indrumarea si tenacitatea lui Tick, Billy intra in cea mai grea lupta a vietii sale, in vreme ce se straduieste din rasputeri sa fie iertat si sa recastige increderea celor pe care ii iubesti.

Concursul s-a incheiat, castigatorii sunt:  Ciobanu Alexandru si Catalin Mihai Paterau. Va multumim pentru participare tuturor! 

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul “Lovitura de stanga”.

Intrebare

Cine este actorul din rolul principal in filmul Lovitura de stanga?

Regulament

Perioada de desfasurare: 11 august – 14 august
Concursul se incheie la: 14 august, ora 15:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 14 august 2015
Filmul Lovitura de stanga este distribuit de Forum Film Romania si va premiera in Romania pe 14 august

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here