Câștigă o invitație dublă la filmul Legenda lui Tarzan!

0
365

IMPORTANT

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul/sms-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Era considerat o fantomă, un spirit al naturii. Niciun om nu a început cu mai puțin. Crescut în sălbăticie, a înțeles profund natura și a reușit să o stăpânească. Nu e un om obisșuit. De ani întregi, în civilizație, raspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Însă, când e nevoit să se întoarcă în junglă pentru a salva tot ceea ce iubește, redevine Tarzan.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la filmul Legenda lui Tarzan.

În rolul lui Jane, iubita soție a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joacă această actriță care a devenit celebră odată cu rolul din „Lupul de pe Wall Street” și care va interpreta rolul lui Harley Quinn în multașteptatul „Suicide Squad”. Care este numele ei?

  1. Megan Fox
  2. Margot Robbie
  3. Emma Stone

Din 8 iulie, traiește alături de Tarzan și Jane o aventură epică într-un film eveniment: „Legenda lui Tarzan”, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson și Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experiență intensă: acțiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile și o poveste cu totul nouă. Legenda lui Tarzan. Din 8 iulie în 3D, Dolby Atmos, 4Dx și IMAX 3D.

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 13 iulie – 20 iulie

Extragerea câştigatorilor: 21 iulie

REGULAMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here