Castiga o invitatie dubla la filmul Jaful perfect 2!

0
247

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Controlul este cea mai mare iluzie, pentru ca mintea ta este terenul lor de joaca. Cu cat te vei apropia mai tare, cu atat vei vedea mai putin. De fapt, vei vedea numai ce vor ei sa vezi. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Morgan Freeman, Michael Caine si Daniel Radcliffe se intorc cu o reprezentatie si mai grandioasa.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Andonie Radu Mircea
Ionescu Andrei
Pitulan Andrei

In filmul Now You See Me 2, acest actor pe care l-ati vazut recent in rolul Lex Luthor din Batman vs Superman: Zorii Dreptatii, il interpreteaza pe Daniel Atlas, omul-spectacol care iti va demonstra ca cea  mai mare iluzie este cea a controlului. Care este numele lui?

  1. Jesse Eisenberg
  2. Ben Affleck
  3. Henry Cavill

Din 17 iunie, mergi la cinema sa vezi Now You See Me 2, un film care jongleza cu misterele si ne provoaca sa din nou sa patrundem dincolo de iluzie. Cei 4 cavaleri vor imbina trucuri magice incredibile cu un jaf spectaculos intr-un film in care nimic nu e ceea ce pare. Daca crezi ca ai vazut totul, mai gandeste-te. Now You See Me 2: Jaful Perfect. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 17 iunie.

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 13 iunie – 28 iunie

Extragerea câştigatorilor: 29 iunie 2016

REGULAMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here