Au început înscrierile la Next Top Trainer 2016!

0
301

Foto: Sean Lorenz.

Începând de azi te poți înscrie la cel mai râvnit concurs pentru antrenori. Probabil că deja ești familiarizat cu provocările la care revista Men’s Health te supune pentru a-ți depăși constant limitele și pentru a te ajuta să devii un învingător. Anul acesta, dăm startul unei noi competiții: Men’s Health Romania’s Next Top Trainer. În colaborare cu Fitness Scandinavia, ne propunem să găsim cel mai talentat și motivant antrenor din România și să-i facem numele cunoscut în lumea fitnessului autohton.

Înscrie-te acum!

Dacă ai peste 18 ani, ești cetățean român sau locuiești în România și ai cel puțin un certificat de antrenor, acest concurs este pentru tine. Citește Regulamentul, completează Formularul de înscriere cu datele personale, atașează trei fotografii reprezentative și spune-ne câteva cuvinte despre tine. Grăbește-te! Înscrierile se desfășoară în perioada 1–29 februarie. După perioada de înscrieri, concurenții selecționați vor ­participa la preselecții, în fața unui juriu, unde vor fi aleși 10 finaliști care vor intra în finală;

Ce poți câștiga? Învingătorul va deveni colaborator Men’s Health pentru un an, un program conceput de el va fi prezentat și promovat în ediția de mai a revistei, iar el va apărea pe coperta Ghidului de Antrenament 2016. Plus premii-surpriză de la sponsorul ­Living Well.

Evenimentul va avea loc în ­cadrul Convenției Interna­ționale de Fitness #6 organizate de Fitness Scandinavia la Rin Grand Hotel, București, pe 19-20 martie 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here