Cover Model: 10 motive să-ți votezi preferatul – UPDATE Câștigători

0
369

Cum participi: Votează-ți preferatul, apoi spune-ne pe pagina lui de ce i-ai dat votul tău. La final, prin tragere la sorți, vom premia zece dintre cei care votat și comentat.

Când:  8- 29 noiembrie.

Notă: Dacă ai votat deja, intră acum și comentează pe pagina favoritului, iar votul tău va fi luat în calcul.

 

Ce poți câștiga:

Aparat de barbierit electric Philips SensoTouch 3D RQ1295

Un aparat de bărbierit Philips SensoTouch 3D RQ1295

Este cel mai avansat aparat de bărbierit de la Philip, dotat cu sistemul GyroFlex 3D, care se adaptează perfect liniilor feţei. Datorită capetelor UltraTrack, niciun fir de păr nu rămâne în urmă, iar sistemul cu două lame Super Lift&Cut eficientizează procesul de bărbierit, ridicând firele de păr şi tăindu-le cu precizie. Sistemul Jet Clean+ curăță, lubrifiază și încarcă bateria după fiecare utilizare a aparatului.

 

aparat de ingrijire corporala Philips Bodygroom BG2024_product picture 2...Un aparat de îngrijire corporală Philips Bodygroom BG2024
Iată un aparat care te ajută să-ți tunzi și să-ți razi părul de pe corp, chiar și în zonele greu accesibile. Este 100% rezistent la apă, astfel încât poți să-l utilizezi și sub duș, iar mânerul foarte lung te ajută să te razi mai ușor pe spate. Cei trei piepteni incluși permit setarea lungimii părului, lamele sunt înfășurate în folie hiloalergenică, iar sistemul patentat cu vârfuri din perle te scapă de enervantele iritații.

Aparat de barbierit electric Philips RQ1155

Un aparat de bărbierit electric Philips SensoTouch RQ1155
Ideal atât pentru bărbieritul umed, cât și pentru cel uscat, aparatul este prevăzut cu un sistem cu două lame care ridică firele de păr pentru le a tăia cu precizie. Sistemul GyroFlex 2D se adaptează cu ușurință curbelor feței, iar capetele de bărbierit DualPrecision rad chiar și cele mai mici fire. Este o mașină de tuns perfectă pentru tunderea mustății și perciunilor.

centrum-barbati_bck alb

7×2 flacoane de vitamine Centrum pentru Bărbați

Centrum pentru Bărbaţi asigură cantităţi optime şi niveluri diferite de vitamine şi nutrienți necesari pentru o viaţă sănătoasă.

Îţi oferă suport nutriţional. Nivelurile optime de vitamine din complexul B (B1, B2, B6, B12) contribuie la metabolismul energetic normal, iar conţinutul echilibrat de magneziu asigură funcţionarea normală a sistemului muscular.

Ajută la eliberarea zilnică de energie. Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului, iar cuprul la transportul normal al fierului în corp. Vitaminele B2, B6, B12, acidul pantotenic şi acidul folic reduc oboseala şi extenuarea.

Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Un aport corect de vitamina A şi C, cupru, seleniu şi zinc contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Te ajută să menţii o musculatură sănătoasă şi puternică, care este esenţială pentru o bună performanţă fizică. Nivelurile echilibrate de calciu şi magneziu contribuie la funcţionarea normală a musculaturii, iar vitamina D la menţinerea funcţiei musculare normale.

Susţine sănătatea inimii prin aport de vitamine şi minerale. Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii şi magneziul la sănătatea muşchiului cardiac.

 

Câștigătorii concursului sunt:

Cristina Berceanu, Camelia Iambor, Elena Agache, Roxana Ghidanac, Emily Dobre, Dan Coman, Tina Zaharia (2 flacoane de vitamine Centrum pentru Bărbați)

Leonard Groza (Un aparat de bărbierit Philips SensoTouch 3D RQ1295)
Nicolae Marian (Un aparat de îngrijire corporală Philips Bodygroom BG2024)
Crenguța Gligore (Un aparat de bărbierit electric Philips SensoTouch RQ1155)

Fiecare este rugat să ne trimită un email pe adresa [email protected] cu datele de contact.

Mulțumim 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here