9.5 C
Bucuresti
Tuesday, November 13, 2018

Radu Telcian

Acum câțiva ani era un tip slab, care visa să capete o formă, iar acum este un antrenor personal de fitness, care își ajută clienții în fiecare zi să-și depășească limitelele.

Marian Jilăveanu

Ca instructor de kick boxing, Marian spune că dă sfaturi fără să critice. Îl apreciează mult pe Georges St. Pierre, un nume cunoscut în artele marțiale mixte.

Alex Haidău

Ziua lucrează în IT și seara trage de fiare. Merge la sală de 12 ani, iar rezultatele obținute i-au demonstrat că perseverența în sport este răsplătită înzecit.

Mircea Moraru

Prima oară a intrat în sala de fitness ca să își ajute sora la amenajare. Dar după ce a descoperit fiarele, nu a mai renunțat la sport. Acum este instructor de spinning și de tae-bo.

Dani Grigore

A început să facă fitness, în urmă cu cinci ani, ca formă de recuperare după o accidentare. Dar atunci și-a descoperit pasiunea pentru acest sport, iar acum este instructor de fitness și de cycling.

Matei Negrescu

Deși are diplomă de arhitect și lucrează ca model, marea lui pasiune rămâne fitnessul. Este convins că sportul te disciplinează și te face să vrei mereu mai mult de la tine.

Ruben Emanuel Panait

Fost muzician, acum Ruben practică cu aceeași pasiune fitnessul. Crede că este important să avem grijă de corpul nostru, deoarece arată așa cum îl tratăm.

Angel Rodian Frătuțescu

După ce a devenit un guru al fitnessului printre prietenii lui, pe care îi antrenează și cărora le oferă sfaturi, Angel s-a hotârăt să își înceapă o carieră serioasă în domeniu.

Florin Neby

Fost gimnast de performanță, Florin este acum o sursă de inspirație pentru clienții pe care îi antrenează. Iar rezultatele obținute demonstrează că face performanță în orice întreprinde.

Mircea Vișan

După 10 ani de handbal, din cauza unei accidentări, Mircea a fost nevoit să renunță la sportul de performanță. Însă acum obține rezultate excelente cu cei pe care îi antrenează în sala de fitness.

Eduard Cristian Ifrim

A practicat atletism, dans sportiv, lupte libere și fitness. Pentru el, sportul a fost un sprijin moral necesar în momentele grele

Andrei Mutu

Își împarte timpul între jobul de brand manager și cel de instructor de fitness și crede cu tărie că un antrenor trebuie să aibă o comunicare excelentă cu elevii lui.

Weather

BUCURESTI
clear sky
9.5 ° C
10 °
9 °
76 %
4.1kmh
0 %
Thu
6 °
Fri
9 °
Sat
9 °
Sun
4 °
Mon
8 °