Horia George Szabo

25 septembrie 2013

Face sport de la cinci ani. A început cu tenis de câmp, a continuat cu baschet – în echipa Rapid București – și de aproape șase ani merge constant la sala de forță.

13800263310-75561.jpg

banner-cover-model-13-sep

  • Vârsta: 26 ani
  • Greutate: 80
  • Înălțime: 190
  • Descriere/motivație: Sportul face parte din viata mea de la varsta de 5 ani. Am inceput cu tenis de camp iar la varsta de 14 ani am decis ca sportul de echipa mi se potriveste mai bine, asa ca am ales baschet-ul! Dupa 5 ani de munca am reusit sa-mi implinesc visul si sa fiu recrutat de catre echipa Rapid Bucuresti. Acesta a fost momentul in care am descoperit sala de forta!
    Chiar si dupa ce am renuntat la sportul de performanta, acesta fiind inlocuit de business-ul familiei, am continuat sa merg la sala si sa lucrez din greu!
    Dieta mea in ultima luna inainte de poze a fost compusa din 6 mese pe zi continand 2800 kcal, 4g de protein/kg, 2g carbohidrat/kg si 1g grasimi/kg.
    In viziunea mea Men’s Health nu inseamna doar aspect fizic, Men’s Health inseamna mai mult de atat! Men’s Health inseamna stil, inseamna atitudine si abia apoi aspect fizic, iar eu cred ca reusesc sa intrunesc aceste 3 calitati!


Categorii: CM13 Concurenti

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți