Jos burta!

0
227

 Pe la mijlocul lui martie, un judecător din New York a decis că ideea autorităților de a interzice băuturile carbogazoase în restaurantele din oraș nu e legală. Nu prinsesem momentul în care primarul celui mai mare oraș american a venit cu propunerea, dar se pare că are legătură cu procentul mare de americani obezi și cu cantitatea imensă de zahăr pe care respectivele băuturi o conțin.

Acum, știm cu toții că dieta e, poate, cel mai important lucru când vrei să slăbești – Men’s Health îți spune asta de exact opt ani –, însă a face bine cu forța nu-i o idee prea bună. Au mai încercat o dată americanii asta, cu alcoolul, și știm cum s-a terminat. Parcă și vedeam restaurante ilegale aglomerate, ascunse prin spălătorii, singurele în care ai fi putut să comanzi o cola la friptură.

E puțin probabil ca Oprescu să aibă o soluție similară care să te țină departe de frigiderul cu sucuri – va trebui să te bazezi, ca și până acum, pe propria voință. Ai senzația că, dacă ai fi plătit în echivalentul kilogramelor, salariul tău l-ar depăși pe-al șefului? Reușești să ții paharul de bere în echilibru pe burtă, stând în picioare? Ți se pare că magazinele de haine te urăsc în mod special scriind XXL pe tricouri care ar trebui să fie M?

Înscrie-te la Dă jos burta! 2013, concursul nostru de slăbit, și te vom ajuta cu sfaturi de nutriție, dietă personalizată, analize complexe și un program de antrenamente, timp de o lună, în care poți să pierzi kilogramele în plus. Bonus: poți pleca acasă cu o bandă de alergat TechnoGym Spazio Forma în valoare de 3.490 de euro.

E cel mai vechi concurs al revistei, lansat în 2005, odată cu primul număr Men’s Health România. La opt ani de la acel moment, îți propunem o incursiune în istoria revistei noastre – în numărul de aprilie, la pagina 76, vei găsi 100 dintre cele mai bune sfaturi publicate până acum (au fost mii, selecția n-a fost ușoară), sfaturi care ți-au făcut și îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută.

Ține-te de ele și citește-ne în continuare pentru alte mii de lucruri utile!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here